Melanie Riedewald

Al heel jong ging ik op zoek naar antwoorden op levensvragen. Ik was ervan overtuigd dat het leven meer bood dan ik zo op het eerste oog kon zien. Ik had sterk de behoefte om het leven te begrijpen doordat ik zelf geen levensgenieter was en het liefst zo snel mogelijk wilde sterven. Ik nam me echter voor het leven eerst een serieuze kans te geven.
Mijn levenspad bood me bijzondere ervaringen die me langs diepe dalen brachten. Gaandeweg merkte ik echter dat al deze ervaringen mij de antwoorden gaven die ik zocht. Ik leerde mijn bewustzijn te vergroten waardoor ik niet alleen mijn gevoel van geluk kon vergroten maar ook mijn kennis van het geheel. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in de leiding van het Universum.

Een belangrijk inzicht die ik opdeed was dat we uiteindelijk allemaal op het punt komen, waarop we beseffen dat het ware geluk in de ervaring van onze Verbondenheid zit, onze Eenheid.
Iedereen is op weg naar dit inzicht. We volgen allemaal onze eigen unieke weg hiernaartoe. Dat kan zijn als Moslim, Christen, Boeddhist of een andere, niet religieuze weg.
De manier waarop iemand met zichzelf en anderen omgaat, laat zien hoe ver ze zijn op die weg.

Bewust spiritueel leven is voor mij een hele nuchtere en logische manier om het doel dat we allemaal nastreven, namelijk gewoon gelukkig zijn, te bereiken.

“Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Er is echter maar één Rome”. Ofwel er zijn verschillende manieren om tot de Waarheid te komen. Er is echter maar één Waarheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *